T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KASTAMONU / MERKEZ - HÜMA HATUN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

E-TWİNNİNG'te Çifte Başarı

 

 

Okulumuz e- twinning çalışmalarında çifte başarıyı yakalamanın gururunu yaşıyoruz. Hem İngilizce Öğretmenimiz Didem Atayurt Solmaz hem de  Biyoloji Öğretmenimiz Asuman Çiçek Aksoy yaptıkları başarılı çalışmalar neticesinde  e-Twinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazandılar.

Okulumuz biyoloji öğretmeni Asuman Çiçek Aksoy'un yürüttüğü "Biyoloji Öğrenmeyi Öğreniyoruz" projesi ulusal kalite etiketinin ardından Avrupa Kalite Etiketine ödülü kazandı. İngilizce Öğretmeni Didem Atayurt Solmaz, öğrencilerinin 11 ülkeden katılımcılarla birliktelik yürüttüğü Creating a World of Love Peace Joy and Harmony projesi Ulusal Kalite Etiketi almıştı. Aynı proje Avrupa Kalite Etiketine de layık görüldü. .

Bu projeler ile dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan öğrenciler ve öğretmenlerle ortaklaşa etkinlikler, atölyeler ve online toplantılar düzenleyen, kitap yazan, deneyler yapan öğrencilerimiz sadece yabancı dillerini kullanma değil, teknolojik yenilikleri de öğrenme fırsatı yakalamış, dayanışma ve ortaklaşa işler yapabilmenin önemini kavramışlardır. Öğretmen ve öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyoruz.

16-06-202316-06-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.06.2023 - Güncelleme: 16.06.2023 15:33 - Görüntülenme: 166
  Beğen | 0  kişi beğendi