Öğrenci Kulüplerimiz Saha Çalışmalarında

Çevrenin ekonomik, sosyal, kültürel ve coğrafi özellikleri dikkate alınarak, öğrencilerin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda, öğretmenler kurulumuz kararıyla öğrenci kulüplerimiz kurularak, her öğrencinin en az bir kulübe üye oldu. Öğrencinin seçtiği kulüp, yapılan çalışmalar ve belgeleri e–Okul sistemine işlendi. Bu kulüplerimiz çalışmalarına başlayarak sahaya indiler. Bu kapsamda il gezileri, tatbikat çalışmaları, Her Güne Bir eser projeleri gerçekleştirildi. Oluşturulan kulüpler aşağıdadır..

Afete Hazırlık Kulübü
Gezi, Tanıtma ve Turizm Kulübü