Öğrencimiz Zehra Rabia Oksal Olimpiyat Yolunda

Kayak Federasyonu’nun Kızak Milli Takım kadrosunun belirlenmek amacıyla Ilgaz Dağında düzenlediği Natural Kızak Yıldız ve Genç Milli Takım aday sporcularının 18 Eylül’de başlayan kampı sona erdi.

Ilgaz Yıldıztepe Doğa ve Kış Sporları Kulübü sporcusu olan öğrencimiz Zehra Rabia Oksal, Olimpiyat yolunda ilk adımı atıyor. Milli Olimpiyat komitesi tarafından seçilen Zehra Rabia Oksal, Norveç Lillehammer şehrinde bir haftalık olimpik buz eğitim kampına katılacak.  Kamp sonunda 2024 faaliyet programı içerisinde uluslararası antrenman ve yarışma haftalarına dâhil edilecek ve olimpiyat kotası için mücadele verecek.

Kulübünü, Okulumuzu ve Türkiye’yi temsil edecek olan öğrencimize yürekten inanıyor ve kutluyoruz.

08-10-2023

Yayın: 08.10.2023 - Güncelleme: 08.10.2023 20:55 - Görüntülenme: 93