KASTAMONU / MERKEZ - HÜMA HATUN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Mrt

KTS eylem planları kapsamında HEDEF YKS 2025 öğrenci lansmanı gerçekleştirildi.

Mrt

KTS hedefleri ve faaliyetleri kapsamında Okul rehberr öğretmenimizin koordinesinde il rehberlik koordinatörleri bir araya geldi.

Toplantı tutanak ve kararları

17 Ocak Çarşamba günü saat 14.00'da Din öğretimi şube müdürümüz Mehmet Sait Aydın başkanlığında Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya gelindi.

Şube müdürümüz Mehmet Sait Aydın Bey ve il koordinatörü Fatih canbaz ile ilimizde bulunan İmam hatip okulları koordinatörlerinin tanışması gerçekleştirildi.

İletişim için WhatsApp grubu kurulması kararlaştırıldı.

İl koordinatörü Fatih Canbaz tarafından hedef YKS 2024 çalışmaları hakkında bilgilendirilmede bulunularak, okul koordinatörlerinin yapacağı çalışmalar, KTS eylem planları, raporları, Din öğretimi Genel Müdürlüğü'nün sayfası ve ilgili portallar, örnek projeler, soru havuzları ve dijital platformlar konularında bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

Okul formatörleri tarafından yapılan çalışmalar ile ilgili kısa bilgilendirmeler yapıldı.

Dilek ve temennilerde bulunularak toplantı sonlandırıldı.