KASTAMONU / MERKEZ - HÜMA HATUN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

May

Ock

Hüma Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Proje Lisesi  öğrencileri, hazırlamış olduğu Hümabakış dergisiyle yayın hayatına girmiştir.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisinin uygulamakta olduğu Alan Belirleme Sistemi, "Tecrübe Konuşuyor" meslek tanıtımları kapsamında konuğumuz; Kastamonu Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nihal Lindberg idi. Psikoloji- Psikolojik Danışmanlık meslekleri ve akademik kariyer basamakları hakkındaki bilgilendirmeleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.. #hümaABS #tecrübekonuşuyor #1ömürkazanmakiçin #hümahatunfenvesosyalbilimlerprojeokulu

Tem

Hüma Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesine katılan tüm öğrencilerimize aramıza hoş geldiniz diyor, yeni eğitim öğretim yılının hepimize hayırlar ve başarılar getirmesini diliyorum.

Ahmet Cemal YAŞAR

Okul Müdürü

May

"Dünya büyük bir tiyatro sahnesi gibidir. herkes bu sahnede rolünü oynar ve rolü bitince de  bu sahneyi terk eder." William Shakespeare...

Tem

Ahmet Cemal YAŞAR

Okul Müdürü

Öğrencimiz Zehra Rabia Oksal Türkiye şampiyonu

Nis

15 - 18 Nisan tarihleri arasında 12. sınıf öğrencilerine yönelik ilimiz Yolkonak Kampında soru çözüm kampı etkinliği yapılması planlandı. Bu kapsamda öğrenciler yks derslerinden soru çözerek öğretmenler ile analiz etme fırsatı bulacaklardır. Tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

Kalite Takip Sistemi "Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler alanı kapsamında münazara etkinliklerimiz devam ediyor.

Kas

Çevrenin ekonomik, sosyal, kültürel ve coğrafi özellikleri dikkate alınarak, öğrencilerin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda, öğretmenler kurulumuz kararıyla öğrenci kulüplerimiz kurularak, her öğrencinin en az bir kulübe üye oldu. Öğrencinin seçtiği kulüp, yapılan çalışmalar ve belgeleri e–Okul sistemine işlendi.

Kas

Okulumuz BT Rehber öğretmeni Hakan AKDAĞ tarafından öğretmenlerimize Teknoloji okuryazarlığı, dijital beceriler, Web araçları, dijital platformlar ve e içeriklerin etkin kullanımı konularında eğitim verildi.