Kas

Kalite Takip Sistemi Öğrenci Meslekî Gelişim Alanı kapsamında İmam Hatip Okulları kuruluş haftası münasebetiyle öğrencilerimize Prof. Dr. Ali Rafet ÖZKAN 'dan "21. yy'da İmam Hatipli Olmak" konulu seminer..

Kas

Okulumuz Hüsn-ü Hat İle Güzelleşiyor...

Kas

Seviye Tespit Sınavlarına Devam .. Kalite takip sistemi Akademik Gelişim, Kariyer Planlama ve Üniversiteye Hazırlık Alanı kapsamında seviye tespit sınavları yapıyoruz.

Eyl

Okulumuz ile Kastamonu AiHL proje okulunun birlikte hazırlamış olduğu 2019-2020 eğitim öğretim yılı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü temalı anma etkinliği gerçekleştirildi.

Kas

Ok ve yay dünyanın en eski silahlarından biridir. Okçuluk dünyasında ise Geleneksel Türk okçuluğu ayrı bir yerde bulunmaktadır. Geleneksel okçuluktaki pratikler modern okçuluktan gerek ekipman gerekse ritüeller açısından oldukça farklılıklar göstermektedir.

Kas

Dr Senai DEMİRCİ okulumuzda öğrencilerimizle bir araya gelerek "Gül Yüzlü Nebi(sav) ve asrı saadet gençliği" konulu konuşma gerçekleştirdiler.